Bedrijven

Als GemTech Groep bestaan we uit drie afzonderlijke bedrijven: Emendis, Intergrip en De Indruk. We delen ons DNA, maar hebben allemaal een duidelijk eigen karakter.

Net als met broers en zussen, heeft ieder bedrijf eigen kenmerken en eigenschappen, ook al hebben ze gemeenschappelijke genen. Dat maakt het juist interessant. Daarom stellen we je graag aan elk bedrijf apart voor. In willekeurige volgorde: Emendis, De Indruk en Intergrip.

Meer over het GemTech DNA

Emendis

Het team van Emendis maakt webbased software voor het internet en je smartphone. Daarmee maken we je leven, misschien wel zonder dat je het doorhebt, simpeler, overzichtelijker en vooral leuker. Emendis gebruikt 70 procent van haar tijd om te bouwen, 20 procent om te verbeteren. Dan blijft er de gouden 10 procent voor inspiratie, grasduinen en nieuwe technieken bekijken. Zo blijft het team keer op keer verrassen.

Kenmerken: innovatief, competitief, nerdy

Meer over Emendis

De Indruk

De Indruk is een fullservice marketingbureau met onder andere developers, designers en marketeers in huis. De mensen van De Indruk creëren mooie websites, lanceren succesvolle marketingcampagnes en ontwerpen stijlvol drukwerk. De Indruk geeft persoonlijk advies en levert voor elke klant maatwerk.

Kenmerken: flexibel, pragmatisch, creatief

Meer over De Indruk

Intergrip

Intergrip biedt softwarematige oplossingen, consultancy en projectbegeleiding voor scholen en gemeenten. Intergrips leerlingvolgsysteem maakt het eenvoudig leerlingen beeld te houden, van het PO tot het HBO – al in 85% van Nederland wordt dit systeem gebruikt. Het team van Intergrip – programmeurs, helpdeskmedewerkers en beleids- en projectmanagers – verleent dagelijks persoonlijke service en ontwikkelt haar software steeds verder in samenwerking met het onderwijs.

Kenmerken: professioneel, servicegericht, teamspeler

Meer over Intergrip