De Indruk

De Indruk is een fullservice marketingbureau, ontstaan in 2005. Het team van designers, developers en marketeers zit boordevol creatieve ideeën.

We houden van gedegen plannen. We houden ervan om mooie dingen te maken.We houden er van om te innoveren en onszelf te verbeteren. Wij houden van meetbare resultaten. Kortom; we houden van ons werk. En dat zorgt ervoor dat we samen mooie successen kunnen behalen.

Concept, realisatie, marketing

We beginnen met een goed concept, zorgen voor de daadwerkelijke realisatie en helpen je om je merk te activeren middels een vooraf uitgekiende marketingstrategie.

Specialisten

We hebben specialisten in huis op on- en offline vormgevingmarketingtekst en development. Met dit enthousiaste team kunnen we de juiste creatieve mix bieden om het optimale resultaat neer te zetten.

Diensten

CONCEPTING EN ADVIES

Wij geloven dat succesvolle campagnes beginnen met een goed idee en een waterdicht plan. Waar zit de toegevoegde waarde van je bedrijf en hoe ga je die toegevoegde waarde duidelijk maken aan je doelgroep? De Indruk helpt je je positie bepalen.

GRAFISCHE VORMGEVING

Of het nu gaat om verpakkingen, brochures, folders, advertenties of een hele nieuwe huisstijl: onze grafische vormgevers maken van jouw idee een prachtig ontwerp, waar je aantoonbaar meer omzet mee kunt  genereren.

WEBSITES EN WEBSHOPS

Onze designers en webontwikkelaars werken nauw samen om voor jouw bedrijf een prachtige website in elkaar te zetten die er niet alleen onderscheidend uit ziet, maar ook verkoopt.

(WEB)TEKSTEN

Tekstschrijven is een vak apart en dat weten wij als geen ander. Een goede tekst moet mensen verleiden en precies het goede gevoel geven: hij moet jouw product of bedrijf verkopen. Bovendien moet de tekst precies kloppen bij het beeld.

WEBSITEOPTIMALISATIE

Jouw website of webshop moet gevonden worden! Hoe zorg je ervoor dat jouw bedrijf bovenaan de resultatenlijst van Google terecht komt als mensen zoeken op zoekwoorden die er voor jou toe doen? Onze seo-specialisten weten er alles van.

ADVERTEREN OP INTERNET

Jouw klant bereiken, precies daar waar hij zich online bevindt. Dat is precies waar adverteren op internet om draait. De Indruk kan je helpen met het uitrollen van een online campagne, of het nu gaat om websitebanners, tekstadvertenties in Google of advertenties op Facebook.