Emendis

Ons team bestaat uit zowel jonge gedreven softwareontwikkelaars als uit seniors die hun sporen verdiend hebben. Een ding hebben wij allemaal gemeen: software is onze passie!

We ontwikkelen softwareoplossingen op vier verschillende niveaus: door web ontwikkeling, app ontwikkeling, internet of things en detachering.

Wie zijn wij

Wij zijn die softwarejongens die je altijd al zocht. Ontwikkelaars die niet alleen code kunnen schrijven, maar ook nog eens met je meedenken en altijd met goede ideeën komen. En… wij zien er ook nog eens goed uit, al zeggen we het zelf.

Wat doen wij

Emendis maakt webbased software voor het internet, je smartphone en het internet-of-things. Daarmee maken we je leven, misschien wel zonder dat je het merkt, simpeler, overzichtelijker en vooral leuker.

Waarom

Automatiseren zit in ons bloed. We kunnen het gewoon niet helpen! Altijd als je met ons praat over je bedrijf, auto of keuken, denken wij al snel: dat moet toch gemakkelijker kunnen… En dan bedenken we weer iets nieuws.

Wij leggen de lat hoog

Als wij software maken, willen we de klant het beste bieden dat we kunnen. Onze ontwikkelaars gebruiken 70 procent van hun tijd om te bouwen, 20 procent om te verbeteren. En 10 procent van hun tijd mogen ze inspiratie opdoen, lekker grasduinen en nieuwe technieken bekijken. Zo kunnen wij klanten niet alleen de software geven waar om gevraagd wordt, maar zelfs verwachtingen overtreffen met de producten die we opleveren.

Bezoek de website van Emendis